Rotary Internationalin tuleva presidentti Keski-Uudenmaan Rotaryklubien vieraana

11.9.2017

Ainolassa Järvenpää-Kartanon Rotaryklubin presidentti Jyrki Kaija ojensi Jean Sibeliuksen elämästä kertovaa lautapeliä RIPE Ian Riseley’lle ja hänen vaimolleen Juliet’ille. Mukana luovutuksessa Järven-pään Rotaryklubin presidentti Lauri Uljas (vasemmalla).
RIPE Ian Riseley’n seurue hiljentyy Jean ja Aino Sibeliuksen haudalla.
RIPE Ian Riseley, hänen vaimonsa Juliet sekä paikalla olleita Rotaryklubien presidenttejä yhteiskuvassa Gustavelundissa.

RIPE Ian Riseley vieraili Suomessa 18.-21.5.2017 – Keski-Uudenmaan Rotaryklubit järjestivät ohjelmallisen iltapäivän Gustavelundissa

Rotaryn tuleva maailmanpresidentti, australialainen Ian Riseley vieraili puolisonsa Julietin ja pienen pohjoismaisen seurueen kanssa Suomessa 18.-21.5.2017. Perjantaina 19.5. RIPE Riseley’n vierailu keskittyi Helsinkiin ja ohjelmassa oli mm. tapaaminen kaupunginjohtaja Jussi Pajusen kanssa. Lauantaina 20.5. RIPE Ian Riseley vaimoineen ja seurueineen vieraili Tuusulassa ja sunnuntaina 21.5. vierailu jatkui Tampereella.

Lauantaina 20.5. Keski-Uudenmaan Rotaryklubeilla oli ilo ja kunnia järjestää vapaamuotoinen ohjelmallinen iltapäivätilaisuus Gustavelundissa. Tapahtumaan olimme järjestäneet ohjelmaa koko perheelle ja se tarjosi harvinaislaatuisen mahdollisuuden tavata Rotaryn ylintä johtoa vapaamuotoisessa ympäristössä.

Järvenpää-Kartanon ja Järvenpään Rotaryklubien osalta lauantaipäivä alkoi osallistumisella RIPE Riseley’n vierailuun Ainolassa. Ainolassa Järvenpään klubit luovuttivat Riseley’n pariskunnalle Jean Sibeliuksen elämästä kertovan lautapelin.

Ainolasta siirryimme Gustavelundiin. Siellä ohjelmassa oli puheiden ja buffet-lounaan lisäksi mm. Aino Sibeliuksen vierailu ja koskettava monologi Sibeliusten elämästä, musiikkiesityksiä sekä mölkky-turnaus, jonka – asiaankuuluvasti – Ian Riseley voitti. Sää suosi tilaisuuttamme: aurinko paistoi, päivä oli lämmin ja Tuusulan järven keväinen rantanurmikko parhaimmillaan mölkkyä ja vapaata seurustelua varten. Rentoon ja mukavaan tilaisuuteen osallistui arviolta reilut sata rotaria ja heidän perheenjäsentään.